DE LOCATIE

Van harte welkom op de website van De Raayberg in Bergen op Zoom. In deze aanhef spreken we niet alleen over een zalencentrum, ontmoetingsplaats, taverne of feeërieke locatie. Maar gewoon als De Raayberg, die diverse disciplines onder een dak vertegenwoordigt.

Nogmaals welkom! De Raayberg is al acht generaties in handen van een gedreven familie, waar passie voor het vak op de eerste plaats komt. Door de jaren heen is er aan de Raayberg heel wat veranderd. De verschillende stijlen komen tot uitdrukking in het interieur: speels, verrassend, maar in ieder geval eigenzinnig.

Een bezoek aan Zalencentrum de Raayberg moet onze gast bijblijven. Dat ligt ten grondslag aan de bouw van dit unieke complex. Oude materialen maar ook nieuwe technieken zijn hier allemaal terug te vinden.

Graag verwelkomen wij u dan ook op deze site, waar u informatie kunt vinden over ons bedrijf en onze producten. Echter, horeca is een passie en onze verkoop bestaat natuurlijk ook uit emotie. Daarom zou ik het een eer vinden u persoonlijk te ontmoeten in dit gebouw, waar zelfs de architect van de Efteling zijn hand aan heeft gelegd.