Van harte welkom op de website van De Raayberg in Bergen op Zoom.

In deze aanhef spreken we niet alleen over een zalencentrum, ontmoetingsplaats, taverne of feeërieke locatie. Maar gewoon als De Raayberg, die diverse disciplines onder een dak vertegenwoordigt.

Nogmaals welkom! De Raayberg is al acht generaties in handen van een gedreven familie, waar passie voor het vak op de eerste plaats komt. Door de jaren heen is er aan de Raayberg heel wat veranderd. De verschillende stijlen komen tot uitdrukking in het interieur: speels, verrassend, maar in ieder geval eigenzinnig.

Een bezoek aan Zalencentrum de Raayberg moet onze gast bijblijven. Dat ligt ten grondslag aan de bouw van dit unieke complex. Oude materialen maar ook nieuwe technieken zijn hier allemaal terug te vinden.

Graag verwelkomen wij u dan ook op deze site, waar u informatie kunt vinden over ons bedrijf en onze producten. Echter, horeca is een passie en onze verkoop bestaat natuurlijk ook uit emotie. Daarom zou ik het een eer vinden u persoonlijk te ontmoeten in dit gebouw, waar zelfs de architect van de Efteling zijn hand aan heeft gelegd.

logo-voorpagina4

‘Bij De Raayberg kan alles’. Dat is waarvoor we staan en wat we u willen bieden. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt bieden we u het beste, voor een eerlijke prijs.

GESCHIEDENIS

Sinds 1905

Zalencentrum de raayberg is een dynamisch bedrijf met een historie in zich.

De naam gaat terug naar de 16e eeuw toen een Raayberg nog een heuse berg was. Van 1787 tot 1905 is de Raayberg een boerderij geweest die ook als herberg en koffiehuis dienst deed…

Regelmatig organiseren wij evenementen in de Raayberg met daarbij vaak ook bekende artiesten, hou deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle aankomende evenementen of kijk op onze Facebook pagina.

EVENEMENTEN

Regelmatig worden er (bedrijfs)evenementen georganiseerd in de Raayberg, hieronder vind u een sfeerimpressie van een bedrijfsfeest welke onlangs door ons is georganiseerd.

logo-transparant-witSaus is gevestigd aan de boulevard in Bergen op Zoom, met uitzicht over het water bied Saus een unieke ervaring om tot rust te komen in een kalmerende omgeving. Of het nu gaat om lunchen, high-tea-en of terrassen u bent bij ons altijd aan het juiste adres.

Contact

Zalencentrum De Raayberg

Antwerpsestraatweg 267
4624 JH Bergen op Zoom

T: 0164 233 675
F: 0164 248 301
E: info@raayberg.nl